Rulouri cu frisca

de mena29 in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 7451 vizualizari

 

Am facut aceste rulouri acum aproximativ o luna,chiar cand am primit formele prin posta.Din pacate nu am reusit sa postez reteta:( ce sa fac,lipsa de timp.Au fost foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu aluat congelat foietaj;
  • 500 g frisca;
  • 1 ou;
  • 2 linguri zahar vanilat pudra;
  • topping de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu frisca:

Am dezghetat aluatul,am intins cele doua foi si le-am taiat fasii.Am uns cu grasime si am tapetat cu faina,formele pentru rulouri,am infasurat cate o fasie pe fiecare forma,am pus formele in tava tapetata cu hartie de copt si le-am uns cu ou , am copt rulourile 35 min. in cuptorul preincalzit.Cand rulourile s-au racit le-am umplut cu frisca mixata bine cu cele doua linguri de zahar vanilat.Am ornat rulourile cu toping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu mascarpone